Skip to main content

Feldobom a napod

Minden falattal színesebb a nap.

Feldobom a napod

Minden falattal színesebb a nap.

Reggeli

Business
Lunch

fast line

Esti
pezsgés

Flow-élmény és áttörő ízek a Kopaszi-öbölben

Ahol a hagyományos magyar ételek a legjobb formájukat mutatják

A hely, amely minden napszakban más arcát mutatja

A Zazie egy fiatal, szexi, pimasz hely, ahol egy jó comfort foodra mindig van idő. Egész nap hívogat tartalmas reggelijeivel, könnyed ebédmenüivel, munka utáni naplevezetős koktéljaival és estébe nyúló, ráérős vacsoráival. Ez az a hely, amire mindegy, hogy milyen hangulatban támad kedved, tökéletes választás lesz. Dél Buda új gasztronómiai célpontja már a belépéskor lenyűgöz különleges belső tereivel. Helyet foglalhatsz a tér közepén egy nagy társasággal, vagy elkülönülhetsz egy zárt, félreeső boxban. Tavasztól késő őszig a Kopaszi-öbölre néző terasz vár, amely a nagyvárosi forgatagból kiszakítva a nyugalom szigetét kínálja neked.

A Zazie konyhafőnöke az ország egyik méltán leghíresebb séfjének, Bíró Lajosnak a fia, Bíró Dani. A két Michelin-csillagos konyhában edződött Dani fiatal, pimasz magyaros konyhája azonnal rabul ejt mindenkit. Kreációin érezni, hogy több ország esszenciáját szívta már magába, nem riad vissza a fúziótól, vagy hogy egy alap fogást a saját szájízére igazítson.

Hortobágyi palacsintája és madártej  koncepciója hamar legendássá vált a városban, hiszen a hagyományos ízek mellett az a bizonyos gasztronómiai plusz ott van minden tányéron.

Éljétek át ti is a hamisítatlan Zazie flow élményt, ahol az ízek mellett a természet közelsége is magával ragad majd!

Foglalás

Hírlevél

ADD MEG AZ E-MAIL-CÍMED, HOGY RÁD ÍRHASSAK, AMIKOR VAN ÚJ INFÓM!
ESEMÉNY, FINOMSÁG, JÓ HANGULAT. NEKED.
Nem sikerült feliratkozni. Kérjük próbálja újra!
Feliratkozása sikeres volt. Köszönjük!