Főételek
Rozé kacsamell
6 380 FtSült zeller, fermentált szilva, hoisine jus
Te tudod, hogy mitől lesz rozé a kacsamell? 🦆
A rozé kifejezés francia szóból ered, ami például rozé borokra is jellemző rózsaszínes árnyalatra utal.
A tökéletes kacsamell titka, hogy a sütés során kívül ropogós, belül pedig szaftos, rózsaszín maradjon a hús, így elérve a tökéletes textúrát és maximális ízélményt. Ezt pedig a megfelelő sütési idő és hőfok megválasztásával lehet elérni.
A Michelin csillagos konyhákon edződött Bíró Dani természetesen nem csupán a húst készíti el nagy odafigyeléssel, de megtalálta a legizgalmasabb kiegészítőket is a fogáshoz: sült zeller, fermentált szilva és különleges hoisin jus teszi teljessé az ízvilágot. Utóbbi a kínai konyha egyik leggyakrabban használt ízesítője, többek közt méltán híres fogásuk, a pekingi kacsa elmaradhatatlan kiegészítője is, így nem is meglepő, hogy ezúttal is nagyszerű választásnak bizonyult.
Ha egy igazán fejedelmi fogásra vágysz, ami a klasszikus ízeket távolkeleti csavarral teszi teljessé, akkor gyere és kóstold meg a különleges rozé kacsamellet a Zazieban!✨
Válaszd ki a kedvenc ajándékkártyádat a kínálatunkból!
Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy csak egy spontán meglepetésről, a ZAZIE Bistro & Bar mindig tökéletes választás. Tedd különlegessé az alkalmat, és ajándékozd a Zazie fiatalos, pimasz hangulatát!